Coaching

 

Coaching-valmennuksella johtamistavan muutokset todelliseen käyttöön

Onnistuin Tiinan coaching-valmennuksen avulla purkamaan asiantuntijatiimin johtamisesta saamaani palautetta ja löytämään sekä itselleni että yrityksemme toimintakulttuuriin sopivia keinoja kehittää johtamistapaani. Erityisesti arvostin sitä, että Tiinan positiivisesti kannustava, mutta kuitenkin samalla konkreettisia edistysaskeleita vaativa coaching auttoi saamaan johtamistavan muutokset myös todellisesti käyttöön aluksi kokeilujen kautta ja myöhemmin laajentaen kaikkeen toimintaan.

Kiitokset vielä kerran hyvästä yhteistyöstä!

Ville Karttunen
Principal Consultant
VALOR Partners Oy

 

Coachingilla paremmaksi ihmiseksi ja pomoksi

Tiina Henriksson veti minulle coaching-prosessin keväällä 2017. Tapasimme 4 kertaa (n. 2 h/krt). En ole aiemmin ollut vastaavassa prosessissa mukana. Tapaamisissa käsittelimme, niin työelämän kuin ”siviilipuolen” asioita monelta kantilta. Tiina laittoi minut arvioimaan omaa toimintaani, elämäntapoja myöten.

Tapaamiset olivat mielenkiintoisia, kannustavia ja hyödyllisiä. Tiinan läsnäolo ja auttamisenhalu oli vaikuttavaa. Erityisesti keskusteluista mieleeni jäi kehotus omien vahvuuksien hyödyntämiseen. Yleensähän aikaa käytetään heikkouksien vatvomiseen.

Tiinan pitkä työkokemus vaativissa tehtävissä mahdollistivat syvällisen keskustelun esim. henkilöstöasioissa ja muissa työelämän  ongelmissa. ”Vertaistukea” ei aina ole saatavilla – nyt oli. Tiinan valoisa ja positiivinen luonne teki tapaamisista miellyttäviä ja koin saavani keskusteluista hyötyä. Ainakin yritystä on tulla paremmaksi ihmiseksi – ja pomoksikin.

Suosittelen Tiina Henrikssonin coachausta kaikille, jotka ovat kiinnostuneet itsensä kehittämisestä.

Media-alan esimies 52 v
PK-seutu