CV

Olen

Olen Yrittäjä Doors4you Oy:ssä, valmentaja ja business coach omassa yrityksessäni. Toimin myös valmentajakumppanina M3 Group Oy:ssä.

Lisäksi toimin nuoruuden unelma-ammatissani; myyn asuntoja  LKV-kiinteistönvälittäjänä Remax Elegancessa.

Olen neljän lapsen äiti (3 omaa ja 1 bonuslapsi) ja vaimo rakkaalleni. Juureni ovat karussa Kajaanissa, mistä varmastikin kumpuaa sitkeys ja ahkeruus tekemiselle.

Koulutus

Koulutukseltani olen yo-merkonomi Kajaanin Kauppaoppilaitoksesta (1989). VTS-tutkinnon suoritin 1999. Matkan varrella olen suorittanut runsaasti myyntiin ja myynnin johtamiseen liittyviä  kursseja mm. YLT Exe, Turun kauppakorkeakoulu 2014 ja YLT Pro Markkinointi-Instituutti 2012. Johtamisen erikoisammattitutkinnon suoritin Markkinointi-Instituutissa 2004. Hankenin johtajille suunnatun Uudista johtamalla-valmennuksen suoritin 2015. Kansainvälisen PCM-valmentajan sertifikaatin suoritin 2016 ja ICF Business Coachiksi valmistuin 2017. Lisäksi joulukuussa 2017 valmistuin LKV-Kiinteistönvälittäjäksi.

Osaaminen

Olen toiminut 26 vuotta vakuutusmyynnin parissa erilaisissa myynnin tehtävissä. Johtamani yksiköt ovat aina päässeet tavoitteisiinsa ja myyjät tehneet parasta, tavoitteiden mukaista tulosta. Ydinosaamiseni on myynnissä, sen valmentamisessa sekä myynnin johtamisessa ja esimiestyönvalmentamisessa.

PCM-valmentajana keskityn erityisesti itsensäjohtamistaitojen vuorovaikutustaitojen ja stressikäyttäytymisen tunnistamiseen ja hallintaan.

Business coachina vahvuuteni on myynnin ja myynninjohtamisen syväosaamisessa.

Työnantajiani ovat olleet OP Vakuutus Oy. Tehtäviäni OPssa oli yhteyspäällikkö, myyntijohtaja ja johtaja.

Vakuutusyhtiö Tryg, jossa toimin yhteyspäällikkönä ja myyntijohtajana. Vastuualueenani oli yhteistyö Nordea pankin Uudenmaan alueella.

Vakuutusyhtiö Fennia, jossa olin erilaisissa myyntitehtävissä puhelinpalvelusta hankintaryhmän tiiminvetäjäksi.

Minulle tärkeää

Itsestäni pidän huolta liikkumalla monipuolisesti. Käyn jumpissa, spinningissä, tanssitunneilla, kävelen, hölkkään ja harjoittelen golfia.

Minulle tärkeitä arvoja ovat luottamus, avoimuus, rehellisyys ja toisten ihmisten kunnioittaminen. Työtäni teen intohimolla.

Missioni on auttaa ihmisiä löytämään omat vahvuutensa ja hyödyntämään maksimipotentiaalinsa eläen itsensänäköistä hyvää elämää.

Asuntomyynnissä tärkeintä minulle on auttaa asiakkaita toteuttamaan elämänsä isoin kauppa laadukkaasti, luotettavasti ja hyvää välitystapaa noudattaen.