Doors4you – Uudella ovella!

Doors4you – Uudella ovella!

posted in: Artikkelit | 12

Step out of the history that is holding you back. Step into the new story you are willing to create. 

Oprah Winfrey, American media mogul, actress, and philanthropist

 

Luin juuri tällä viikolla artikkelin siitä, pitääkö ihmisen opiskella ja oppia vielä senkin jälkeen, kun on mukana työelämässä ja vakituisessa työpaikassa.

Kyllä, pitää ja kannattaa ehdottomasti minun mielestäni! Hypättyäni 26 vuoden jälkeen pois vakituisesta työsuhteesta kohti tuntematonta, olen oppinut viimeisten kuukausien aikaan valtavasti uusia asioita. Voisin väittää, että enemmän kuin 10 viimeisen vuoden aikana työelämässä! Yritykseni, Doors4you Oy:n perustin elokuussa. Olen oppinut asioita yrityksen perustamisesta, byrokratiasta ja paperisodasta. Olen opetellut käyttämään tietokonetta ilman it-tukea ja onnistunutkin siinä itsenikin välillä yllättäen.Olen oppinut aidosti ymmärtämään markkinoinnin merkityksen. Olen oppinut Facebook-, Google- ja Instagram-markkinoinnista jotakin. Ymmärrän mitä tarkoittaa hakukoneopimointi ja osaan päivittää itse nettisivuni. Olen tehnyt jopa itse mainoksia.

Olen oppinut hoitamaan kirjanpito-, pankki- ja vakuutusasioita. Edellä mainitut taisivat kyllä luontaisesti olla minulle helpoimmat jutut. Olen ymmärtänyt verkoston merkityksen. Olen saanut valtavasti uusia, yrittäjähenkisiä ystäviä eri toimialoilta. Olen oppinut pyytämään apua asioissa, joita en oikeasti osaa. Ymmärrän aidosti avun pyytämisen sekä saamisen merkityksen. Aika ei riitä kaikkeen mitä pitää tehdä, mitä osaa tehdä ja mitä haluaa tehdä. Olen oppinut priorisoinnin merkityksen. Joistakin asioista kannattaa maksaa henkilöille, jotka tekevät niitä päätyökseen. Olen myynyt omaa osaamistani. Olen tehnyt valmennuksia. Olen tehnyt asuntokauppaa. Olen saanut mahtavia asiakaspalautteita asiakkailtani. Olen saanut tehdä laskuja. Olen opiskellut LKV-tutkinnon. Sain tentin lävitse ensimmäisellä yrityksellä, vain29 % tekee niin! Olen oppinut ettei yrittäjällä ole mitään, jos ei itse järjestä tai hanki sitä. Olen tehnyt töitä 24/7, ilman viikonloppuvapaita. Olen oppinut, että jaksan vaikka mitä, kun on halua ja innostusta. Olen oppinut myös armollisuutta itseäni kohtaan. Olen päivisin pitänyt huolta kunnostasi ja jaksamisestani käymällä salilla ja kävelyillä. Oivalsin miten tärkeitä asioita ovat työterveyshuolto, vapaapäivä, lounasetu, työkaveri, it-tuki, bonusjärjestelmä, eläke, vakuutus ja palkka.  Ymmärrän miksi YEL-vakuutus tehdään minimisummasta. Valehtelisin, jos väittäisin, etten olisi  yön hiljaisina tunteina kerran tai pari miettinyt, että olisiko sittenkin pitänyt pitää se hyvä, arvostettu ja hyväpalkkainen työpaikka.

Olen oppinut tunnistamaan tosi ystävät! Kiitos ihanille ihmisille ympärilläni, jotka ovat tsempanneet ja tukeneet minua silloinkin kun itsellä on meinannut usko loppua. Olette ihania ja tärkeitä minulle! Olen kiitollinen ihanasta perheestä, joka elää muutosta mukanani. Ilman teidän rakkautta, kannustusta, uskoa ja tsemppiä en olisi tässä!

Kaiken uuden, muutoksen, myllerryksen ja epävarmuuden keskellä, päivääkään en vaihtaisi pois, enkä vanhaan palaisi.

On upeaa kun saa ihan itse päättää miksi, mitä ja miten tekee työnsä. Upeat asiakaskokemukset ja –palautteet ovat olleet kirsikkana kakun päällä vahvistamassa sitä, että Elän Nyt Unelmaani Todeksi. Teen työtäni intohimolla ja innostuksella. Monta vuotta asioita piti pohtia ja kerätä rohkeutta muutokseen, mutta Walt Disneyn sanoin

–If you can dream t, you can do it! Sinäkin voit!

Energistä pakkasviikkoa!

– Tiina

12 Responses

 1. Pia
  |

  Tiina ! <3
  Arvostan ja kunnioitan suuresti Sinua ja sinun rohkeuttasi !
  Keep Going Strong !

  • Tiina
   |

   Kiitos Pia rohkaisusta ja kannustuksesta 🙂

 2. Marjo
  |

  Loistavaa Tiina! Samalla energialla eteenpäin <3

  • Tiina
   |

   Kiitos Marjo! Energistä kevättä Sinulle :)!

 3. Laura
  |

  Todella innostavaa, kiitos jakamisesta Tiina!

  • Tiina
   |

   Kiitos Laura 🙂

 4. Marja
  |

  Huippua Tiina!
  Menestystä jatkoon!
  T. Marja

  • Tiina
   |

   Kiitos Marja, tsemppiä sinullekin!

 5. Lelle
  |

  Dream, Believe, Do, Repeat.

  Hienoa Tiina

  • Tiina
   |

   Just näin Lelle:)

 6. Minna
  |

  Wau! Tätä oli niin ihana lukea Sinun näköistä, sydämellä tehtyä ja energistä elämää
  Tunnistan tuon innostuneisuuden ja onnistumisen tunteen siinä flowssa on hyvä olla ja kun tulee niitä väsymisen hetkiä, näihin on hyvä palata, tietäen että mikään ei ole mahdotonta. Step by step Halaus

  • Tiina
   |

   Kiitos Minna.
   Aurinkoista pääsiäistä Sinulle ja perheellesi!

Comments are closed.